Werkplaats

Al het denkbare onderhoud kan gebeuren in onze werkplaats, variërend van een simpel oliewisselen tot een grote beurt. Alleen goede kwaliteit onderdelen zijn voor ons verantwoord te monteren. Het gaat tenslotte om betrouwbaarheid en Uw veiligheid. Uw veiligheid en onze naam zijn zaken die wij hoog in ons vaandel willen houden.

Flexibel stellen wij ons op met betrekking tot vervangend vervoer en het tijdstip van noodzakelijke reparaties aan Uw auto, wij weten immers wat het voor U betekent om zonder vervoer te zitten. Het is niet alleen periodiek onderhoud, ook specialistische werkzaamheden, zoals het monteren van nieuwe banden, APK keuren en het installeren van een airconditioning,alarm of autotelefoon. Dergelijke werkzaamheden zijn binnen enkele dagen te plannen. Onze vakkundige monteurs staan dagelijks gereed om Uw auto te controleren of te repareren, of het nu gaat om het vervangen van een lamp of het compleet reviseren van een motor; beide krijgen bij ons de aandacht die de “klus” verdient.

Door regelmatige scholing en cursussen betreffende kwaliteitszorg en produkt-informatie zijn onze technische medewerkers op de hoogte van de laatste technologische ontwikkelingen. Niets wordt hierbij aan het toeval overgelaten. Mocht U onverhoopt bij een aanrijding of schadegeval betrokken zijn, geen nood: ook dit kunnen wij geheel voor U verzorgen, of het nu gaat om hulp bij het invullen van de noodzakelijke schadeformulieren of het geheel vakkundig repareren van de schade. Schadetaxaties via AXIS-Schadesysteem. Ook een scheurtje of geheel gebroken voorruit is geen probleem.

Wij hebben een breed assortiment voorruiten, een thuisbrengservice en kunnen eventueel plaatselijke noodreparaties verrichten. Van Meyl Automobielmij. is ook servicepartner van deuk -en lakrestyling . Dit betekent dat wij over de techniek beschikken van uitdeuken – zonder spuiten – bij parkeer en hagelschades. En dat zonder terug te vallen in de no-claimkorting van de autoverzekering!