logo_images_0_15631741251401481227

De diensten van Autobedrijf van Meyl

Maak kennis met onze diensten!

 

Lease - Verhuur

In sommige omstandigheden kan het aantrekkelijk zijn om een auto te huren of te leasen voor kortere dan wel langere termijn. Voor elke mogelijke gelegenheid kunnen wij u de juiste sleutel bieden. Klik hier voor alle lease/huur-tarieven. Het leasen, door MB Lease verzorgd, kan zowel op een financiële als op een operationele basis geschieden. Elk merk – zowel nieuw als gebruikt!

Het is zelfs mogelijk om een bestaand wagenpark te herstructureren in zijn managementstructuur. Wij kunnen dus herleasen of het management voeren over uw vervoersfaciliteiten – om maar eens twee uitersten te noemen.

Regelmatig kan het voorkomen dat men een of meerdere auto’s dient te huren, om uiteenlopende redenen. Dit kan zijn voor een tijdelijke werkkracht, het uitvallen van een auto, tijdelijke vervoers-capaciteitstekort etc. Natuurlijk kunt u ook voor privé-doeleinden een auto huren of leasen. Dit kan variëren van een auto voor een familie-uitstapje via een verhuisauto naar een trouwauto.

Gezien het typische grenskarakter van onze onderneming hebben wij omwille van onze Belgische relaties een separaat bedrijf opgericht om hen nog beter van dienst te kunnen zijn. Ook deze onderneming kan u bij al uw autozaken van dienst zijn.

 

Indien zakelijk dient u het volgende aan te leveren:
* Uitreksel Kamer van Koophandel
* Adresgegevens
* Een geldig legitimatie- en rijbewijs
* Bankrekeningnummer

 

Indien privé dient u aan te leveren:
* Adresgegevens
* Een geldig legitimatie- en rijbewijs
* Bankrekeningnummer

 

Als alles door ons is bekeken krijgt u binnen 24 uur antwoord, dat kan persoonlijk of per mail. Wel vragen wij u 3 termijnen vooruit te betalen als zijnde borg.

Neem contact met ons op

De diensten van autobedrijf van Meyl

Morgen Internet - Light website